Αυτοκόλλητη υφασμάτινη ταπετσαρία

Οδηγίες τοποθέτησης Ψηφιακής Ταπετσαρίας
 
Η τοποθέτηση της ταπετσαρίας σας είναι μια διαδικασία εύκολη που μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον καθένα. Πριν ξεκινήσετε σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να κολλήσετε και να ξεκολλήσετε τα κομμάτια της ταπετσαρίας όσες φορές θέλετε. Ακόμα και αν τσαλακωθούν ή κολλήσουν μεταξύ τους μπορείτε εύκολα να τα επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή χωρίς να τους προκαλέσετε φθορά. Γι' αυτό μην φοβάστε και ξεκινήστε! Ο τοίχος σας περιμένει!
 
Για να σας διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο σας προσφέρουμε ορισμένες συμβουλές:
 
1. Πριν ξεκινήσετε βεβαιωθείτε ότι έχετε τα παρακάτω: Ένα μέτρο, ένα κοπίδι, ένα κατσαβίδι,  σκάλα, την ειδική σπάτουλα που περιέχεται στην συσκευασία της ταπετσαρίας και ένα βοηθό.
 
2. Καθαρίστε με ένα στεγνό πανάκι την επιφάνια στην οποία θα τοποθετηθεί η ταπετσαρία. Αν πρόκειται για τοίχο δεν πρέπει να είναι φρεσκοβαμμένος. Σας υπενθυμίζουμε ότι όσο πιο λεία και ομοιόμορφη είναι η επιφάνεια σας τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Αφαιρέστε  από τον τοίχο αντικείμενα που εμποδίζουν όπως πρίζες, βίδες, ράφια κλπ.
 
3. Επιλέξτε το σημείο από όπου θα ξεκινήσετε την τοποθέτηση. Προτιμήστε την πιο ίσια πλευρά της επιφάνειας και αποφύγετε να ξεκινήσετε από παράγωνα  σημεία.
 
4.Κρατήστε το πρώτο κομμάτι της ταπετσαρίας από τις επάνω γωνίες και ξεκολλήστε το προστατευτικό χαρτί για περίπου 30cm.
 
5. Κολλήστε την αρχή του κομματιού στο σωστό σημείο της επιφάνειας και ευθυγραμμίστε το. Συνεχίστε πιέζοντας με την ειδική σπάτουλα και παράλληλα ξεκολλώντας  το προστατευτικό χαρτί μέχρι να κολληθεί όλο το κομμάτι. 
 
6. Κολλήστε και τα υπόλοιπα κομμάτια με τον ίδιο τρόπο προσέχοντας να εφάπτονται στις ενδιάμεσες ενώσεις.
 
7. Όταν ολοκληρώσετε την επικόλληση αφαιρέστε με το κοπίδι προσεκτικά κομμάτια που ενοχλούν (π.χ. πάνω από διακόπτες και πρίζες) ή περισσεύουν (στις άκρες)
 
8. Επανατοποθετήστε τα αντικείμενα που έχετε αφαιρέσει (διακόπτες, ράφια κλπ.). Η ταπετσαρία σας είναι έτοιμη.

Παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου - Πίνακες σε καμβά - Ταπετσαρίες τοίχου