Αυτοκόλλητα κουζίνας και μπάνιου

Τα αυτοκόλλητα μπάνιου και κουζίνας είναι ακριβώς το ίδιο υλικό με τα αυτοκόλλητα τοίχου, αλλα επιπλέον είναι πλαστικοποιημένα για μεγαλύτερη αντοχή στην υγρασία από τις συνθήκες του μπάνιου - κουζίνας. Για την τοποθετησή τους θα πρέπει η επιφάνεια στην οποία θα κολλήσουν να είναι καθαρή από υγρασία, μούχλα ή άλατα, και να είναι τουλάχιστον 48 ώρες στεγνή η επιφάνεια ειδικά στο μπάνιο, διαφορετικά το αυτοκόλλητο υπάρχει περίπτωση να αρχίσει να ξεκολλάει.
 
Τοποθετούνται εύκολα στο χώρο σας και είναι ικανά να αλλάξουν εντελώς την όψη και τη διακοσμησή του. Δίνοντας ένα λείο ματ αποτέλεσμα, δίνουν την εντύπωση οτι είναι ένα με τον τοίχο ή την επιφανειά σας. 
 
Τοποθετούνται πολύ εύκολα αρκεί να ακολουθήσετε της οδηγίες τοποθέτησης τους, σε τοίχο αρκεί να είναι λείος, σε ξύλινη - γυάλινη - οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, ντουλάπα - πόρτα - τζαμαρία - κτλ.
 
Αφαιρούνται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνουν κόλλα, σε πολύ μεγάλες επιφάνειες θα πρέπει να συμβουλευτείτε τις οδηγίες αφαίρεσης για να μήν υπαρξουν υπολείματα κόλλας ούτε σε αυτή την περίπτωση.
 
 

Παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου - Πίνακες σε καμβά - Ταπετσαρίες τοίχου